(Henk, 58)

Hoewel ik het deels eens ben met Mandy en Thies, vind ik ook dat het goed is dat Julia de gevaren nog een keer aan ons duidelijk maakt. Natuurlijk wordt er al jaren lang gewaarschuwd om op te passen met wat je online plaatst en dat het internet altijd alles opslaat. Dit is geen reden om daar nu mee te gaan stoppen. We hebben juist mensen als Julia nodig om ons alert te houden op de gevaren van het internet.

Ik kan me goed vinden in het verhaal van Julia. Ik heb ook al meerdere keren gehad dat het me weer extra opviel hoe slecht de data protection is. De laatste keer dat me dit is opgevallen was toen ik op zoek ging naar een goede deal voor financial lease. Mijn auto was nodig aan vervanging toe maar een nieuwe auto aanschaffen voor een hoog bedrag zag ik niet zitten. Ik ging dus op zoek naar een goede deal voor financial lease. Nadat ik dit had opgezocht wou ik nog niet meteen een keuze maken en ben ik nog even verder gaan surfen op het web. Ik kwam hier meerdere malen reclames tegen van financial lease aanbiedingen. Hoewel mij dit al vaker op was gevallen vond ik het deze keer uitzonderlijk vervelend. Op dit moment had ik geen zin om na te denken over alle gevaren die zaten aan het internet. Hoe vervelend ik het vond om geconfronteerd te worden met de gevaren, zaten er natuurlijk ook wat voordelen aan. Door de reclames van verschillende aanbiedingen van financial lease kwam ik een aantal goede deals tegen. Bij een paar deals voor financial lease schrok ik zelfs van het goede aanbod! Het mooie is dat ik reeds ervaring heb met een bedrijfswagen leasen, dus het was op zich wel gesneden koek. 

Hoe vervelend het af en toe ook is om zo in de gaten gehouden te worden, af en toe heeft het ook positieve kanten. Door middel van de reclames heb ik voor mij de perfecte financial lease deal gevonden. Ik hoop dat iedereen de positieve en negatieve kanten kan bekijken van de slechte data protection. Uiteindelijk hoop ik dat iedereen er voordeel van kan hebben, net zoals ik met mijn financial lease deal.